MyLoan

MyLoan sänker dina lånekostnader

MyLoan är en av Sveriges ledande låneförmedlare och MyLoan har som yttersta mål och uppgift att hjälpa Sveriges låntagare att sänka sina lånekostnader inom privatlån och blancolån!

MyLoan kan hjälpa dig att genom personlig rådgivning eller en smidig online tjänst snabbt och enkelt se över dina lånekostnader, ränta och samla lån och krediter.

MyLoan är en oberoende aktör som tillsammans med UC har utvecklat ett system där kunden endast behöver göra en kreditupplysning och samtidigt kan ta del av erbjudanden från flera banker. MyLoan hjälper dig på så vis att söka många lån och samtidigt så innebär detta att du behåller din kreditvärdighet och kan ta del av de bästa erbjudanden från bankerna.

MyLoan har förmedlat lån och arbetat med att hjälpa sina kunder att sänka räntekostnader och  lånekostnader sedan år 2010.

MyLoan lånen:

  • MyLoan erbjuder lån om 10.000 – 350.000 kr – så ifall du behöver ett lån om 10.000 – 350.000 kr så ska du ta hjälp av MyLoan för att hitta det bästa lånet!

MyLoan grundläggande krav för att din ansökan ska bli beviljad:

  • Du ska vara över 20 år
  • Du ska ha en fast inkomst på över 10.000 kr/månad
  • Du är utan betalningsanmärkningar, dvs du har inga betalningsanmärkningar

MyLoan ger besked snabbt:

  • MyLoans besked om en ansökan blivit beviljad ges inom 24 h.

MyLoan är en del av Insplanet Försäkringsförmedling AB, som är ett helägt dotterbolag till Insplanet AB. Insplanet är en av Sveriges ledande förmedlare av försäkringar till konsumenter. Insplanets aktie är noterad på NASDAQ OMX First North. Remium är bolagets certified adviser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 − 8 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.