EasyCard – 30 000 kroners kredit

EasyCard är ett kreditkort som är kopplat till MasterCard, ett av världens mest användbara kort. Med EasyCard kan du handla på kredit enkelt, tryggt och säkert i butiker och på internet!

EasyCard kreditkortet ger dig upp till 30 000 kronors kredit vilket betyder att du vid akuta situationer kommer att ha pengar för att klara av vardagen tills lönen kommer. EasyCard är väldigt lätt att söka och ifall du vill ha ett eget EasyCard kreditkort så får du det enkelt ifall du uppfyller de grundläggande kraven!

EasyCard ger dig upp till 30 000 kronors kredit. Det är pengar som ger dig större frihet och mer handlingsutrymme i din vardag. När kylskåpet plötsligt går sönder, när bilen stannar eller när du vill unna dig själv något extra.

När du använder EasyCard kreditkort  för handla på kredit så samlas alla dina inköp på en månadsfaktura som gör det enkelt att följa dina köp och uttag. Med EasyCard kreditkort får du med andra ord bättre koll på din ekonomi. EasyCard kommer att varje månad att skicka en faktura på förra månadens gjorda inköp och uttag. Om du betalar hela fakturabeloppet på en gång tillkommer ingen ränta, men om du vill så kan du delbetala beloppet.

Med EasyCard kan du få upp till 56 dagars räntefri kredit.

När din EasyCard faktura kommer bestämmer du själv hur mycket du vill betala. Du kan som minst betala 1/36-del och lägst 99 kronor av fakturerat belopp.  När du betalar i din egen takt blir det lättare för dig att planera din vardagsekonomi. Somliga månader betalar du helt enkelt mer och andra mindre. Väljer du att dela upp beloppet tillkommer en ränta på den återstående summan.

EasyCard kan du använda i butiker, på restauranger, i uttagsautomater och på banker över hela världen. Du har med andra ord dina pengar nära tillhands och i säkert förvar var du än är.

När du betalar din resa med EasyCard får du reseförsäkring och avbeställningsskydd på köpet. Det betyder att du kan känna dig extra trygg när du är ute och reser. Försäkringen som tecknas av Folksam gäller för resor över hela världen.

Behöver du ett du Kreditkort utan UC?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.