Vad krävs för att få lån hos Cash2you?

Vilka krav ställer Cash2you för att låna ut pengar?

Cash2you ställer följande krav för att låna ut pengar:

  • Du är minst 20 år.
  • Du har inget aktuellt skuldsaldo hos kronofogden (betalningsanmärkning får förekomma).
  • Du har en deklarerad inkomst av tjänst eller pension.
  • Du har svensk folkbokföringsadress.
  • Du ska inte vara föremål för skuldsanering, försatt i konkurs eller stå under förvaltarskap.

Cash2you har som princip att man inte kan ansöka om lån igen direkt, utan ifall du inte beviljas lån så kan du söka lån hos Cash2you igen tidigast efter sex månader.

Cash2you – betalningsanmärkningar?

Ifall du har en eller flera betalningsanmärkningar som är registrerade hos Kronofogden så är det inte säkert att du inte får låna pengar hos Cash2you. Cash2you kan låna ut pengar till dig trots att du har betalningsanmärkningar. Något annat som är bra med  Cash2you är att de kan i vissa fall trots att du inte har betalat skulden ändå komma att godkänna din låneansökan, dvs Cash2you kanske lånar ut pengar till dig trots att du har obetalda betalningsanmärkningar.

Det som gör Cash2you unik är att de ser till din framtid snarare än din historik, dvs att de ser framåt och utgår ifrån din nuvarande ekonomiska situation snarare än stirra sig på din historiska. Detta är också anledningen till att Cash2you kanske beviljar din låneansökan. Självklart så kommer Cash2you att göra en individuell bedömning så det är inte säkert att Cash2you lånar ut pengar till just dig. Du har mao chansen att få låna pengar av Cash2you trots betalningsanmärkningar.

En sak är dock säker och det är att du kanske får låna pengar trots betalningsanmärkningar hos Cash2you, men det är inte garanterat bara så att du inte har allt för höga förväntningar då de trots allt gör en individuell bedömning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.