anmärkningar

Expresskredit

Expresskredit lån

Expresskredit – Låna några tusenlappar tryggt och smidigt hos oss!
På Expresskredit erbjuder Expresskredit snabblån & mobillån som inte kräver varken garantier eller borgen av dig som låntagare.

Expresskredit erbjuder dig som privatperson att enkelt låna upp till 5 000 kr.

Att använda Expresskredits lånetjänst är enkelt. Du får direkt svar om du beviljas ett av Expresskredits snabblån eller inte. När Expresskredit beviljar din ansökan får du information om återstående steg till utbetalning av ditt lån.

Expresskredit lån

Expresskredits kundtjänst för öppen måndag till fredag klockan 08:00 till 20:00 samt lördagar klockan 10:00 till 18:00. Under Expresskredits öppettider överförs ett beviljat och bekräftat lån direkt om du har bankkonto hos Danske Bank. För övriga banker överförs ditt lån senast nästkommande bankdag.

Expresskredit beviljar endast lån till myndiga personer som är folkbokförda i Sverige på en fast adress. Att du har en betalningsanmärkning behöver inte vara något problem om ekonomin är god i övrigt.

Vad är en betalningsanmärkning?

Vad är en anmärkning – betalningsanmärkningar?

De flesta är väldigt oroliga över att få en anmärkning eller betalningsanmärkning registrerat hos ett kreditupplysningsföretag.

En av anledningarna till att många oroar sig över anmärkningar och betalningsanmärkningar är man tror att detta kommer ligger till grund för en prick hos Kronfogden. ?????

En betalningsanmärkning fungerar som en notering om att en person tidigare inte har gjort rätt för sig, exempelvis inte betalat tid. Det är kreditupplysningsföretagen (tex UC) som har ansvar för registrering av betalningsanmärkningarna. Det är hos dessa som man kan kontrollera ifall någon person har betalningsanmärkningar. Kreditupplysningsföretagen hämtar sin information från många olika företag, myndigheter m.m.

Vilka använder kreditupplysningsföretagens uppgifter?

Väldigt många använder sig utav kreditupplysningsföretagens uppgifter. De flesta bankerna, kreditinstitut och lånegivare använder sig av kreditupplysningsföretagens uppgifter när de ska låna ut pengar. De använder uppgifterna för att kontrollera att en person är pålitlig eller inte när det gäller sin ekonomi, och ifall dem kan låna ut pengar till honom eller henne. Det är också mycket vanligt att svenska myndigheter och andra vanliga företag använder sig utav kreditupplysningsföretagens register för att kontrollera om en person har betalningsanmärkningar eller inte.

Över 500.000 personer bara i Sverige som har betalningsanmärkningar!

Hur länge finns anmärkningarna och betalningsanmärkningarna kvar?

Anmärkningarna och betalningsanmärkningarna finns kvar i kreditupplysningsföretagens register i 3 år för vanliga privatpersoner. När dessa 3 år har gått, så raderas uppgifterna om anmärkningar och betalningsanmärkningarna ur registret.

Anmärkning och betalningsanmärkning kvar trots ordnad ekonomi

En anmärkning och betalningsanmärkning finns registrerad som nämnts ovan i tre år. Många hinner i de flesta fall  reda upp sin ekonomi tidigare än tre år. Många företag och kreditgivare har lärt sig detta och anpassat sig till situationen.

Detta är en av anledningarna till att det finns det långivare som har specialanpassade lån för dig med betalningsanmärkningar.