Låna pengar snabbt utan ränta

Lån snabbt utan ränta

Snabbt lån för att lönen inte räcker till? De flesta har nog hamnat i en sådan situation att lönen inte räcker till och man behöver ta ett snabbt lån. Givetvis så finnas det många orsaker till varför pengarna inte har räckt till mot slutet av månaden och i de flesta fallen  kan det vara smartare att ta ett snabbt lån utan ränta än att behöva betala dyra dröjsmålsräntor på räkningar som man inte har råd att betala eller tvingas låna av närstående.

Låna pengar snabbt utan ränta – är det sant?

Visst, det låter nästan för bra för att vara sant, men det finns ganska många som erbjuder lån snabbt utan ränta ifall man behöver låna pengar snabbt. Det är inte av bara ren av generositet som låneföretag som arbetar med lån utan ränta erbjuder dig att låna pengar snabbt utan ränta, utan syftet är att låneföretagen vill bygga upp en kundkrets med återkommande kunder och bjuder således på räntan på det första lånet du tar. Samtidigt så får du som lånekund testa hur bra lånföretaget är och hur bra det funkar att låna pengar av just det låneföretaget. Lånföretagens erbjudande om lån utan ränta på första lånet är en smart marknadsföringsstrategi som fungerar väl för båda parterna. Tack vare denna så kan du låna pengar utan ränta första gången.

SMSLÅN UTAN RÄNTA

[table caption=”” width=”600″ colwidth=”70|75|75|75|75|75|95|75″ colalign=”left|center|center|center|center|center|center|center|center”]
SMSLÅN , GRATIS BELOPP, RÄNTEFRITT , AVGIFTSFRITT , ÅTERBETALAS , SMSLÅN UTAN UC, ANSÖK DIREKT HÄR
sms lån Vivus , 6 000 kr , JA , JA , 30 dagar , -, Vivus sms lån
ViaConto sms lån, 1 000 kr , JA , JA , 30 dagar , Smslån utan UC, ViaConto sms lån
Ferratum sms lån, 2 000 kr , JA , JA , 30 dagar , -, Ferratum sms lån
Meddelandelån sms lån, 500 kr , JA , JA , 15 dagar , Smslån utan UC, Meddelandelån sms lån
smspengar sms lån, 1 000 kr , JA , JA , 30 dagar , Smslån utan UC, smspengar sms lån
easycredit sms lån, 1 000 kr , JA , JA , 30 dagar , -,easycredit sms lån
Mobillån sms lån, 1 000 kr , JA , JA , 30 dagar , -, Mobillån sms lån
SMS Kredit sms lån, 1 000 kr , JA , JA , 30 dagar , Smslån utan UC, SMS Kredit sms lån
KREDIT365 sms lån, 3 000 kr , JA , JA , 30 dagar , Smslån utan UC, KREDIT365 sms lån

[/table]

Betyder lån utan ränta att lånet är gratis?

Ja, det stämmer! Du betalar ju ingen ränta på lånet och behöver heller inte betala mer pengar än du har lånat. Dock finns det vissa låneaktörer som tar ut en liten avgift på mellan 20 – 50 kr för administrationen av lånet. De tvingas ta denna avgift då det är mycket som ska administreras i samband med att du tar ett lån. De flesta gör en upplysning för att se din återbetalningsförmåga och se att du kan betala tillbaka ditt lån utan ränta. Många behöver endast föra in dina uppgifter i olika system. Oavsett tar det mycket tid att administrera lånet och låneföretag är tvungna att ta ut en liten kostnad för att inte förlora för mycket pengar på ditt första lån utan ränta.

Ifall du vet att du inte har råd att betala några avgifter överhuvudtaget så är det extra viktigt att du läser det finstilta i lånevillkoren väldigt noga innan du tar ett snabbt lån utan ränta så att du inte råkar ut för en överraskning när du väl tagit lånet.

Hur mycket får man låna utan ränta?

De beror lite på på vilket smslånföretag det är som har erbjudandet, men  kan du låna från 500 kr upp till 6000 kr utan ränta enligt vår sammanställning ovan. SMS lån företagen brukar erbjuda lån upp till 10 000 kr, men de större lånen får man oftast betala ränta på. Lånföretagen måste ju tjäna pengar också då de annars inte har några pengar att låna ut till förmånliga villkor såsom utan ränta! Ifall du behöver låna ett större belopp än de företagen erbjuder utan ränta så är tipset är att försöka låna hos flera smslån bolagen som erbjuder lån utan ränta. Ifall du behöver mycket större lån än så kan det bli svårt att få helt gratis smslån utan ränta. Räntan kan möjligtvis ligga på noll i början, men sedan kan ränta komma att läggas till så var försiktig.

Ifall du tar ett SMS lån utan ränta är det viktigt att du läser det finstilta så du inte råkar ut för några dolda kostnader när du väl tagit lånet. Ifall du väljer rätt smslån företag så kan detta vara ett utmärkt sätt att dryga ut kassan innan lönen kommer. Var försiktigt och titta extra noga då ”det finstilta” inte alltid syns så tydligt och i många fall får du leta runt på lånesajten tills du hittar det ”finstilta”. Informationen ska finnas under ”villkor” eller ”lånevillkor”.

En sammanfattning av lånevillkoren för sms lån kan du normalt även hitta under kategorierna ”FAQ”, ”Om oss” eller liknande. Ifall du är osäker så är det bättre att kontakta låneföretaget via telefon eller mejl och fråga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.