Lån med betalningsanmärkningar

Låna pengar med betalningsanmärkningar kan vara  svårt, men det är inte omöjligt!

Har du betalningsanmärkningar och behöver låna pengar? Du tror säkerhet att det inte går att låna pengar trots att man har betalningsanmärkningar, eller? I många fall så hade du haft rätt då de flesta banker, kreditgivare och långivare använder de uppgifter som kreditupplysningsföretag har i sina register. Om du finns  registrerad med betalningsanmärkningar hos något kreditupplysningsföretag så kan det bli riktigt svårt för dig att låna pengar hos de traditionella bankerna och kreditinstituten! Det är dock inte helt kört, utan mycket är upp till dig och ifall du lyckas övertyga din bank om din framtida betalningsförmåga!

Om du inte lyckas övertyga din bank om din framtida betalningsförmåga och så att du får låna pengar trots att du har betalningsanmärkningar så finns andra möjligheter! Numera är det möjligt att låna pengar med betalningsanmärkningar hos andra lånegivare än de traditionella bankerna.

En av nackdelarna är givetvis att det finns inte så många banker och kreditinstitut att välja mellan! En annan är att det blir lite dyrare att låna pengar pga betalningsanmärkningarna!

Lån med betalningsanmärkningar  – lån trots betalningsanmärkningar!

  • Cashbuddy – 15.000 kr hos Cash Buddy
  • Cash2you – 15.000 kr hos Cash2you
  • TrustBuddy – 5.000 kr hos TrustBuddy
  • Kredit365 – 5.000 kr hos Kredit365
  • ViaConto – 5.000 kr hos ViaConto

Freedom Finance och Lendo är ett par förmedlare av lån som kan ge en möjlighet att söka lån trots betalningsanmärkning hos Kronofogdemyndigheten. Du gör en sökning hos flera lånegivare som lånar ut pengar till personer med betalningsanmärkning.

  • Freedom Finance – 60-100.000 kr hos Freedom Finance
  • Lendo – 30.000 kr hos Lendo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.