Collector Easycard

Easycard kredit upp till 30000 kr

Collector Easycard är ett bra kreditkort till ett av världens mest användbara kort MasterCard.

Collector Easycard kreditkort gör att du handla på kredit enkelt, tryggt och säkert i butiker och på internet. Du får 30 000 kronors kredit med Collector Easycard kreditkort. Nu är det är det lätt att ansöka om ett Collector Easycard kreditkort och i de flesta fallen är det även enkelt att få.

Collector Easycard kreditkort en kreditbuffert på upp till 30 000 kronors kredit i din vardag. Krediten på 30000 kr är pengar som ger dig större frihet och mer handlingsutrymme i din vardag. Det är pengar som är bra att när t.ex. kylskåpet plötsligt går sönder, när bilen stannar eller när du vill unna dig själv något extra.

Collector Easycard kreditkort gör att du får bättre koll på din ekonomi med då alla dina köp på kredit samlas på en månadsfaktura som gör att du enkelt att följa dina köp och uttag under den månaden.

Collector Easycard grundkrav:

 • * Du är minst 20 år
 • * Du är bosatt i Sverige
 • * Du har inga betalningsanmärkningar

Collector Easycard månadsfaktura

Varje månad skickar Collector Easycard en faktura på förra månadens gjorda inköp och uttag. Betalar du hela fakturabeloppet på en gång tillkommer ingen ränta. Med Collector Easycard kan du få upp till 56 dagars räntefri kredit.

När din faktura kommer bestämmer du själv hur mycket du vill betala. Du kan som minst betala 1/36-del och lägst 99 kronor av fakturerat belopp.  När du betalar i din egen takt blir det lättare för dig att planera din vardagsekonomi. Somliga månader betalar du helt enkelt mer och andra mindre. Väljer du att dela upp beloppet tillkommer en ränta på den återstående summan.

Collector Easycard restauranger

Collector Easycard kan du använda i butiker, på restauranger, i uttagsautomater och på banker över hela världen. Du har med andra ord dina pengar nära tillhands och i säkert förvar var du än är.

Collector Easycard reseförsäkring

När du betalar din resa med Collector Easycard får du reseförsäkring och avbeställningsskydd på köpet. Det betyder att du kan känna dig extra trygg när du är ute och reser. Försäkringen som tecknas av Folksam gäller för resor över hela världen.

EasyCard Kreditkort Fördelar

 • EasyCard Kreditkort
 • Enkelt att få, lätt att använda. Ansök om EasyCard Kreditkort idag! Ansök enkelt online!
 • Ansök om Collector EasyCard. Ett kreditkort som är enkelt att få och lätt att använda.
 • Kredit upp till 30.000 kr!
 • Upp till 56 dagars räntefri kredit! Möjlighet att dela upp din betalning! Maxkrediten är 30 000 kr, du kan välja att dela upp din betalning och har räntefri kredit i upp till 56 dagar.
 • Kundwebb för att följa dina transaktioner
 • Reseförsäkring och avbeställningsskydd! Res tryggt med EasyCard, som ger dig både reseförsäkring och avbeställningsskydd.
 • Gäller över hela världen
 • Collector EasyCard är ett kreditkort med många goda sidor. Du kan använda ditt kort i hela världen – överallt där man accepterar Mastercard.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − elva =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.