Cash Buddy

Cash Buddy lån – låna pengar med betalningsanmärkningar hos Cash Buddy?
Cash Buddy erbjuder snabba lån och privatlån och lån utan säkerhet för dig med betalningsanmärkningar.

Snabba lån hos Cash Buddy med betalningsanmärkningar?
CashBuddy erbjuder lån trots att man har en gammal betalningsanmärkning men CashBuddy erbjuder inte lån till dig som har ett aktuellt skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten? Om du vet med dig att du har ett skuldsaldo så ska du inte söka lån hos Cash Buddy!

CashBuddy.se erbjuder enkla och trygga lån utan säkerhet på upp till 15 000 kronor, till Dig med en betalningsanmärkning. Läs mer om dessa lån på CashBuddys hemsida CashBuddy.se .

CashBuddy devis är att CashBuddy är din enda riktiga kompis ute i lånedjungeln och att Cash Buddy har villkor som är kompisvänliga för dig lånar från Cash Buddy.

CashBuddy villkor är kort att inga årsavgifter eller uppläggningsavgifter utgår på CashBuddy lån, utan endast ränta (effektiv ränta f.n. 33,40 %) som även är avdragsgill i deklarationen.

Det enda Du behöver göra är att fylla i ansökan så återkommer Cash Buddy med ett skriftligt besked nästföljande vardag.

Söka lån hos CashBuddy?

Gå till CashBuddy.se och fyll i din låneansökan till CashBuddy lån online! Om du uppfyller du Cash Buddys villkor och signerar låneansökan med Bank-ID så kommer CashBuddy normalt att betala ut pengarna till dig inom 2 dagar, dvs pengarna bli insatta på ditt konto inom två bankdagar.Läs mer om hur långt tid det tar för utbetalning av pengarna för ett CashBuddy lån på deras hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 + arton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.