BIGBANK betalningsanmärkningar, OK?

Låna pengar med betalningsanmärkningar hos BIGBANK? Kan man ha betalningsanmärkningar sedan tidigare när man lånar hos BIGBANK? Låna med trots anmärkningar hos BIGBANK? Godtar BIGBANK betalningsanmärkningar?

NEJ, du kan inte söka lån hos BIGBANK ifall du har betalningsanmärkningar!

BIGBANK accepterar inte betalningsanmärkningar, dvs du får inte ha någon betalningsanmärkning när du ansöker om ett lån hos BIGBANK.

BIGBANK lånar inte ut pengar till personer med betalningsanmärkningar! Har du en betalningsanmärkning så kommer du inte att få låna pengar eller få ditt lån beviljat från BIGBANK så det är ingen idé att du försöker söka ett lån hos BIGBANK ifall du har en anmärkningar.

BIGBANK är hårda med detta krav och gör inga undantag! BIGBANK ger inte lån till personer med anmärkningar – det är inte tillåtet att ha betalningsanmärkningar när man söker lån hos BIGBANK

BIGBANK avslår alla låneansökningar där personen har betalningsanmärkningar, dvs ifall du har en betalningsanmärkning så är rekommendationen att inte söka lån hos BIGBANKBIGBANK kommer att avslå din ansökan. Onödigt att du ens försöker och drar på dig en kreditupplysning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 − 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.