Ansvarsfriskrivning

Ansvarsfriskrivning

Utgivare av denna webbsida är Lunaventure AB, hädanefter kallat ” Låna pengar fort .se”, ”denna webbsida”, ”vi” eller oss”.  Du som användare av denna sida refereras till som ”man” ”användare” eller ”du/dig”.

Låna pengar fort .se varken hävdar eller garanterar att någon information någonstans på denna webbsida är korrekt eller komplett, och den skall inte betraktas som sådan. Informationen på denna webbsida lämnas endast i informationssyfte.

All information på denna webbsida, inklusive, utan begränsning, prisinformation, är generell och utgör inte, och är inte avsedd att utgöra, ett erbjudande, en begäran, inbjudan eller rekommendation att låna pengar, eller ett påstående om att lån kan tecknas på grundval av denna information eller till ett givet pris.

Informationen på denna webbsida skapar ingen juridiskt bindande skyldighet och/eller något avtal, inklusive, utan begränsning, någon skyldighet att uppdatera denna information.

Varje mottagare skall anses ha gjort en egen undersökning och uppskattning av de aktuella lånegivarnas fullständiga villkor som finns på respektive lånegivare webbsida.

Inget ansvar av något slag accepteras för någon direkt eller indirekt förlust, kostnad eller skadestånd som härrör från eller uppstår i samband med användningen av informationen på denna webbsida, inklusive de data som presenteras på den. Denna information skall inte heller tolkas som råd för ett enskilt lån eller för något annat syfte.

Hur ska informationen tolkas på denna sida?

Låna pengar fort .se syfte är att ge hjälp, tips,  råd, förslag och eventuellt svar på vanligt förekommande frågor som rör olika lån till privatpersoner som är osäkra inför sitt beslut och vill ha lite mer information om de olika lånen.

Informationen är inte på något sätt heltäckande och är heller inte avsedd att ge dig någon avgörande information inför ditt lånebeslut.

Informationen på Låna pengar fort .se är avsedd till att ge dig viss information om vissa lån så att du lättare kan hitta ytterligare information det lån du planerar att teckna, men grunda aldrig ditt lånebeslut enbart på den information som finns på denna webbplats.

BESÖK ALLTID respektive lånegivares officiella webbplats och läs igenom lånegivarens fullständig villkor ordenligt innan du lånar pengar hos lånegivaren! Dubbelkolla alltid viktig information med lånegivaren! Kontakta en expert inom området ifall du behöver du ytterligare hjälp för ditt enskilda fall.

VERIFIERA ALLTID informationen med respektive lånegivare eller med en extern expert i ämnet innan du tecknar något lån.

Kan man lita på informationen?

En berättigad fråga när du ska låna pengar är ifall du kan lita på informationen som finns på denna webbplatsen?

Lånemarknaden är under kraftig tillväxt och dess aktörer är snabbrörliga där både information och villkor förändras i snabb takt.

Låna pengar fort .se ambition är givetvis att kontinuerligt gå igenom och uppdatera den information som finns på webbplatsen samt göra avstämningar mot lånegivarnas officiella informationen på deras webbplatser i takt med att lånegivarna uppdaterar sin officiella information.

Låna pengar fort .se eftersträvar även att informationen ska vara så korrekt, tillgänglig och uppdaterad som möjligt men vi kan inte garantera att så är fallet. Låna pengar fort .se kan heller inte garantera att information alltid är uppdaterad och  korrekt , utan faktafel, missuppfattningar, felskrivningar felaktiga källor etc kan göra materialet, även i kommentarsfälten, felaktigt. Informationen och svaren på webbplatsen är enligt bästa förmåga!

Se vår friskrivning rörande informationen ovan.

Kan man lita till 100 % på all information som står på denna webbplats och använda sig av informationen på denna webbplats som den enda informationskällan för sitt lånebeslut man?

NEJ svaret kommer alltid att vara NEJ på dessa frågor!

Se ovan där vi skriver mer om informationen på denna webbplats.

Se vår friskrivning ovan rörande informationen på denna webbplats.

Våra svar i kommentarerna

Låna pengar fort .se erbjuder möjlighet att ställa frågor i kommentarsfälten. Låna pengar fort .se försöker här svara enligt bästa förmåga utifrån den information du som användare anger. Inte heller här kan det garanteras att informationen är helt korrekt av samma anledningar som angavs ovan.

Se vår friskrivning ovan rörande informationen på denna webbplats.

Externa webbplatser och länkar

Låna pengar fort .se  har länkar som går till bl.a. lånegivarnas externa webbplatser eller andra informationskällor. De externa webbplatserna är till för att komplettera informationen på Låna pengar fort .se.

Vi friskriver oss helt från allt innehåll som publiceras på dessa externa sidor då informationen står helt utom vår kontroll.

Se vår friskrivning ovan rörande informationen på denna webbplats.

Varumärken och upphovsrätt

Alla varumärken, varukännetecken, logotyper och bilder som finns på denna webbplats är respektive innehavares egendom.

Felaktig information?

Har du hittat ett helt felaktigt påstående eller missvisande information?

Skriva en kommentar till den sidan som där informationen finns eller skicka e-post till info @ lunaventure.se och beskriv vad som är fel så åtgärder vi det omgående.

Avlägsna information?

Finns här information om dig, ditt företag, din produkt eller liknande som du inte vill ska finnas på denna sida?

Skriva en kommentar till den sidan som där informationen finns eller skicka e-post till info @ lunaventure.se och beskriv vilken typ av information som du inte vill ska finnas på Låna pengar fort .se  så ser vi över det omgående.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.