Freedom Finance

Vilka banker har Freedom Finance?

Vilka banker samarbetar med Freedom Finance?

Vilka banker har Freedom Finance? De låneförmedlare redovisar inte alla sina banker vilket får många att Googla efter ”Vilka banker har Freedom Finance” när det gäller låneförmedlaren Freedom Finance. Då återstår frågan vilka banker har Freedom Finance egentligen?

Vilka banker jobbar Freedom Finance med?

Freedom Finance samarbetar med olika banker som erbjuder lån och lånar ut pengar till privatpersoner. De vanligaste bankerna som Freedom Finance arbetar med är de banker som anges nedan. De bankerna är anslutna till Freedom Finance och har möjlighet att lämna bud på din låneansökan som du skickar via Freedom Finance.

Vilka banker har Freedom Finance enligt bolaget?

Här ser du ett urval av de långivare som Freedom Finance redovisar att de samarbetar med på sin hemsida. Dock har bolaget fler banker som de inte redovisar och det är banker som främst riktar sig till personer som är ute efter att låna pengar snabbt och låna pengar utan uc och söker därför i första hand snabblån såsom lån utan uc och lån med betalningsanmärkning.
Vilka banker har Freedom Finance?

Freedom Finance jobbar med dessa banker – anslutna till Freedom Finance

 • Forex Bank
 • Citibank
 • GE Money Bank
 • Ikano Bank
 • Villabanken
 • Marginalen Bank
 • Nordax Finans

Freedom Finance arbetar även dessa ”banker” –  anslutna till Freedom Finance

 • Bluestep
 • Sevenday Finans
 • Collector
 • Konsumentkredit
 • Avida Finans
 • Ellos
 • Halens
 • Time Finans AB
 • Svea Ekonomi/ SveaDirekt
 • Cash Buddy / JSM Capital

Blancolån med betalningsanmärkningar

Blancolån trots betalningsanmärkningar

Ett blancolån eller privatlån som det också ofta kallas är ett av de allra vanligaste lånen. Detta är ett lån utan säkerhet vilket innebär att du måste använda pengarna till något speciellt som ska kunna stå som säkerhet för lånet. Eftersom det är ett lån utan säkerhet är risken större för långivaren när det gäller att låna ut pengar. Fortsätt läsa

Omstartslån

Omstartslån – vad är ett omstartslån?

Om du har betalningsanmärkningar eller dålig kreditvärdighet av någon anledning så är ett omstartslån är ett alternativ för dig. Ett Omstartslån är nämligen ett lån som är speciellt inriktat på den typen av låntagare, dvs en låntagare med betalningsanmärkningar eller dålig ekonomi. Därför finns ett antal villkor som måste uppfyllas för att det ska vara möjligt att få låna pengar genom ett Omstartslån. Fortsätt läsa

Lån trots betalningsanmärkning

Lån trots betalningsanmärkningar
Idag finns det en del företag att välja bland ifall du inte får låna pengar pga av en betalningsanmärkning eller kan ta lån av en vanlig bank. Det kan vara en betalningsanmärkning som gjort att du inte kan få lån eller en kreditprövning som anser att du inte är en lämplig låntagare. Du kanske tom är arbetslös, har skulder, betalningsanmärkningar eller har något annat problem som gör att du inte kan få ta lån.

Här listar vi kreditgivare, lånegivare eller banker som specialiserar sig på lån för de som har svårt att annars få lån.

Lån med betalningsanmärkningar  – Få lån trots betalningsanmärkningar!

 • TrustBuddy – 5.000 kr hos TrustBuddy
 • Kredit365 – 5.000 kr hos Kredit365
 • ViaConto – 5.000 kr hos ViaConto
 • Cashbuddy – 15.000 kr hos Cash Buddy
 • Cash2you – 15.000 kr hos Cash2you

Freedom Finance och Lendo är ett par låneförmedlare som kan ge dig en andra chans att få lån trots betalningsanmärkning hos Kronofogdemyndigheten. De sätter i kontakt med kreditgivare som lånar ut pengar till personer med betalningsanmärkning.

 • Freedom Finance – 60-100.000 kr hos Freedom Finance
 • Lendo – 30.000 kr hos Lendo

För många kreditupplysningar

Låna pengar med för många kreditupplysningar?

Hur många kreditupplysningar eller kreditprövningar får man max ha för att få låna pengar – vad innebär det?

Svårt att få lån – för många kreditupplysningar?

Ifall du söker lån med för många kreditupplysningar och lån trots många kreditupplysningar så rekommenderar vi nedanstående företag då de erbjuder dig en möjlighet att låna pengar trots många kreditupplysningar:
[table caption=”” width=”745″ colwidth=”100|175|175|150″ colalign=”center|center|center|center”]
Kreditgivare, Lånebelopp, Inkomstkrav, Sök snabbt

Lån utan uc Leasy Minilån, 5 000 – 10 000 kr, Låg taxerad inkomst / Individuellt, Sök lån utan uc hos Cash2you
lån med för många kreditupplysningar Klicklån, 5 000 – 40 000 kr, 100 000 kr/år, Sök lån snabbt utan hos Klicklån
lån med för många kreditupplysningar Cash2you,3 000 – 20 000 kr,Låg taxerad inkomst / Individuellt, Sök lån snabbt utan uc hos Cash2you
lån med för många kreditupplysningar Cashbuddy,3 000 – 25 000 kr,Låg taxerad inkomst/ Individuellt, Sök lån snabbt utan uc hos Cash Buddy
lån med för många kreditupplysningar Lånbolaget ,3 000 – 30 000 kr,Låg taxerad inkomst/ Individuellt, Ansök lån snabbt utan uc hos Lånbolaget
lån med för många kreditupplysningar Onea, 500 – 30 000 kr, 100 000 kr/år, Sök lån snabbt hos Onea.se
lån med för många kreditupplysningar Everydayplus, 200 – 15 000 kr, 24 000 kr/år, Sök och låna pengar snabbt hos Everydayplus
lån med för många kreditupplysningar Ferratum,500 – 10 000 kr,20 000 kr/år,Sök lån snabbt utan uc hos Ferratum
lån med för många kreditupplysningar Folkia,1 000 – 10 000 kr,20 000 kr/år,Sök lån snabbt utan uc hos Folkia
lån med för många kreditupplysningar Lånbutiken,1 000 – 10 000 kr,24 000 kr/år,Sök lån snabbt utan uc hos Lånbutiken
lån med för många kreditupplysningar Thorn, 5 000 – 50 000 kr, 100 000 kr/år, Sök lån snabbt utan uc hos Thorn
lån med för många kreditupplysningar Leasy,5 000 – 50 000 kr,100 000 kr/år, Sök lån snabbt utan uc hos Leasy
[/table]

Är det sant att man inte får låna pengar ifall man har för många kreditupplysningar eller kreditprövningar?

Väldigt många människor förknippar för många kreditupplysningar eller kreditprövningar, dvs antalet ansökningar om lån med att sannolikheten för att få låna pengar och få ett lån minskar drastiskt. Detta är delvis sant och gäller främst vid ansökning via automatiserade system. Just detta antagande är en av anledningarna till att många vill söka lån utan UC, dvs ett lån där själva kreditprövningen eller kreditupplysningen inte registreras. Normalt ska så spelar antalet kreditprövningar eller kreditupplysningar egentligen ingen roll när väl en människa går igenom din låneansökan då denna gör en individuell bedömning av din låneansökan. Personen ifråga ser att du t.ex. sökt lån hos alla större banker för att t.ex. hitta det billigaste bolånet eller billånet eller att du sökt ett privatlån för att betala handpenningen till ditt husköp. Antalet kreditprövningar spelar ingen roll då syftet varit ett normalt beteende. I denna typ av situationer så kommer inte dina chanser att få lån att påverkas av antalet kreditprövningar.

Ska man undvika alltför många kreditupplysningar?

Nej, är vårt svar! Idag är det är väldigt enkelt att låna pengar! Genom några knapptryckningar så kan man söka lån direkt på nätet eller jämföra lånegivare för att hitta det bästa lånet.

En del lånegivare lånar ut pengar till personer med betalningsanmärkningar medan andra inte alls gör det. En kreditgivare lånar ut pengar till personer med låg inkomst eller helt utan inkomst!

Det viktigt att göra en jämförelse då det kan ju skilja sig väldigt mycket mellan olika lånegivare när det gäller ränta, avgifter och lånevillkor såsom återbetalningstid och vilka krav som ställs på låntagaren.

Det är i sådan här sammanhang så den klassiska moment-22 frågan dyker upp, nämligen många kreditupplysningar och ifall de påverkar ens chanser att  få lån? Ju fler kreditansökningar, desto mindre chans att få lån brukar man säga.

Varje gång man söker lån eller en förfrågan om lån så ska det ske en UC/kreditupplysning hos något av Sveriges kreditupplysningsföretag. Det finns en rad olika kreditupplysningsföretag i Sverige och det företag alla fasar över är Upplysningscentralen, UC.

Varje gång en lånegivare gör en kreditupplysning så noteras detta i UC-registret och vem som helst kan därefter se hur många förfrågningar som gjorts på en speciell person. Ju fler kreditupplysningar som gjorts på en person, desto större risk är det att lånet inte blir beviljad. Många tänker nämligen som så att ifall låntagaren har gjort låneansökan hos flera andra lånebolag och de har sagt nej, varför skulle då något annat lånebolag plötsligt tacka ja?

Hur undviker man för många kreditupplysningar

Det finns inte så många tips hur man undvika alltför många kreditupplysningar. Några av de vanligaste tipsen brukar vara att man söka efter långivare som erbjuder lån utan uc kreditupplysningar eller lån med kreditupplysning hos något annat kreditupplysningsföretag än Upplysningscentralen (UC).

Samla lån trots många förfrågningar

Ett annat tips är att söka lån via en låneförmedlare. Nu finns många låneförmedlare såsom Lendo, Freedom Finance, MyLoan, AXO Finans, Advisa, Lån för alla och Compricer.

Hur många uc registreras när man ansöker hos Freedom Finance och Lendo?

Dessa låneförmedlare tar endast en UC och man får många låneerbjudanden. Genom att söka lån via exempelvis Lendo eller Freedom Finance så görs endast en kreditupplysning som övriga banker, kreditgivare och lånegivare får ta del av. Detta  innebär att man i praktiken söker lån hos flera olika lånebolag och att det endast en kreditupplysning. Att låna via låneförmedlare är ett enkelt och bra sätt att undvika alltför många kreditupplysningar.

Freedom Finance kan hjälpa dig som har svårt att få lån

Freedom Finance kan hjälpa dig som har svårt att få lån

Freedom Finance kan i samarbete med några långivare ge dig möjlighet till att få ett bolån som annars har svårt att få lån.

Freedom Finance kan ge dig en ny möjlighet som

 • är egen företagare
 • är projektanställd eller saknar fast inkomst
 • är pensionär
 • är ny i Sverige och saknar kredithistorik
 • tidigare haft betalningssvårigheter
 • har betalningsanmärkningar
 • har skulder hos kronofogden och avser belåna ditt befintliga boende eller lägga om dina bolån (ska du köpa en ny bostad kan vi tyvärr inte hjälpa dig)
 • är entreprenör med nystartat företag eller med behov av att expandera
 • vill sanera kontokortskrediter och avbetalningar med hjälp av ett bolån
 • har en hyresrätt som ska ombildas till bostadsrätt
 • är nyskild och under en kortare tid behöver finansiera dubbelt boende

Generellt gäller följande villkor

 • Endast bolån (villa, fritidshus och bostadsrätt) till privatpersoner.
 • Du får en individuell bedömning, vilket många gånger resulterar i ett ”ja” även om du fått ”nej” av andra banker.
 • Din framtida betalningsförmåga är viktigare än din tidigare betalningshistorik.
 • Finansierar köp av ny bostad och ökning av befintliga bolån (t ex för renovering eller om du behöver lösa dyra lån & skulder).
 • Bolån upp till 85% av bostadens marknadsvärde.
 • Amorteringstid 5-40 år men även korttidslån.
 • Individuell räntesättning.

Freedom Finance

Freedom Finance är ett fristående bolag som samlat flera långivare och deras olika lån under ett och samma tak. Freedom Finance arbetar som en oberoende låneförmedlare från långivarna och kan erbjuda kunderna det största sortimentet av lånelösningar på den svenska marknaden. Freedom Finance hjälper kostnadsfritt privatpersoner att hitta ett optimalt privatlån, med en av marknadens lägsta räntor, som passar kundens lånesituation.

Varför Freedom Finance?
Freedom Financeskiljer oss från andra förmedlare av lån på Internet främst genom att kunden får tala med en erfaren lånehandläggare, precis som hos banken, även om låneansökan görs via Internet.

Grundkrav för låntagarna.

(kreditprövning sker)
– Minst 18 år.
– Årsinkomst minst 100 000 kr.
– Inga obetalda skulder hos kronofogden (skuldsaldo).